Mandy Schreve Fotografie
Capturing the beauty of your journey
 

Welkom !

 

 Welkom op de website van Mandy Schreve, fotograaf in Leiderdorp, maar ook de rest van Nederland. Wat leuk dat je aan het rondsnuffelen bent en waarschijnlijk zoekt je  een fotograaf voor een bijzonder moment. Misschien heb je het al gezien, ik ben vooral gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde. Dat kan zijn liefde met je partner, liefde die je gaat vieren met een bruiloft en huwelijk, Liefde voor gezinsuitbreiding en kinderen en natuurlijk de liefde voor jezelf. 


Fotografie is een beroep wat continu verandert en verbeterd. Hier doen we aan mee en volgen regelmatig cursussen met de nieuwste technieken. Zo zijn we zeer creatief met licht en poses. 


Zo kun je bij mij een loveshoot boeken, Dit geeft een persoonlijk tintje aan je muur maar ook voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor je bruiloft en natuurlijk de save the date kaart. 


Wil je jou partner een speciaal, romantisch en een tikkie sexy cadeau geven? Of jezelf een mooi cadeau geven wat je zelfvertrouwen boost? Kijk dan bij mijn boudoirshoots. Je kunt een foto in de slaapkamer hangen of de reportage verwerken in een album. Stappen jullie in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Het zou kunnen dat je overweldigd wordt aan informatie en keuzes. Begrijpelijk en heel normaal. Er is ook zoveel! Kijk eens bij Bruiloft om een idee te krijgen van mijn werk. Omdat ik ook gediplomeerd weddingplanner ben weet ik wat er allemaal bij komt kijken en kan ik je helpen om relaxt de meest prachtige foto's te maken. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met vragen.


Gezinsuitbreiding? Boek een mooie zwangerschaps Zwangerschapshoot hoot. Zowel in de studio als buiten.  Om het helemaal compleet te maken kun je bij mij aanvullend ook een newborn reportage doen. Wanneer jullie lieverd 1 jaar wordt kun je gaan voor een te gekke cakesmash totaal naar jullie thema en smaak.  


Gastenboek

eugene conzales
12-09-19 23:02:21
Mijn man is zo blij met de boudoir foto's! En ik ben blij dat ik het gedurft heb! dank je wel Mandy om mijn gene weg te nemen en prachtige foto's te maken.
Tonen: 5  10 
 
E-mailen
Bellen