Mandy Schreve Fotografie
Capturing the beauty of your journey
 

Bruiloft


Jullie gaan trouwen? van harte gefeliciteerd! Een heel leuk onderdeel van trouwen zijn de voorbereidingen, waaronder het zoeken van een fotograaf. Waar let je op en hoe maak je de juiste keuze? Kijk bij de foto's van fotografen. Spreekt het je aan? Dan ben je al een heel eind. Kijk vervolgens naar de prijs en of dit in jullie budget past. Spreek ook altijd over de telefoon om een eerste indruk te krijgen en om te zien of er een klik is. Een trouwfotograaf is namelijk bij alle bijzondere en liefdevole momenten in je buurt. Jullie moeten je wel comfortabel voelen.   Werkwijze

 Een persoonlijke aanpak en een klik vinden we belangrijk, het maakt foto's vaak ook een stuk mooier. Wij willen daarom ook altijd eerst even persoonlijk de wensen doorspreken voor we een datum definitief vast leggen.  Daarnaast houden we graag (al dan niet via mail en telefonisch) contact voor de bruiloft om het draaiboek en zaken te bespreken. Ook gaan wij voor de bruiloft wat foto's op de lokatie maken om voorbereid te zijn. Je mag dus altijd contact met ons opnemen als je ideeën, voorstellen of vragen hebt. 


onze diensten bestaan uit 3 paketten; De regular, luxe en grande. Je krijgt van ons altijd alle goede foto's, wij doen niet aan een maximaal aantal. kijk bij de tarieven voor meer info.Enthousiast? wij wel!  
                                                                                                                                         Klik op de foto's om groter te maken


Robin & Babs 
Rolf & Carola


 

Wil je een hele reportage zien? neem gerust contact op!

Maike & Nenad

 

 
 
E-mailen
Bellen