Mandy Schreve Fotografie
Capturing the beauty of your journey
 

Welkom !

 

 Welkom op de website van Mandy Schreve, fotograaf in Leiderdorp, maar ook de rest van Nederland. Wat leuk dat je aan het rondsnuffelen bent en waarschijnlijk zoekt je  een fotograaf voor een bijzonder moment. Misschien heb je het al gezien, ik ben vooral gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde. Dat kan zijn liefde met je partner, liefde die je gaat vieren met een bruiloft en huwelijk, Liefde voor gezinsuitbreiding en kinderen en natuurlijk de liefde voor jezelf. 


Fotografie is een beroep wat continu verandert en verbeterd. Hier doen we aan mee en volgen regelmatig cursussen met de nieuwste technieken. Zo zijn we zeer creatief met licht en poses. 


Zo kun je bij mij een loveshoot boeken, Dit geeft een persoonlijk tintje aan je muur maar ook voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor je bruiloft en natuurlijk de save the date kaart. 


Wil je jou partner een speciaal, romantisch en een tikkie sexy cadeau geven? Of jezelf een mooi cadeau geven wat je zelfvertrouwen boost? Kijk dan bij mijn boudoirshoots. Je kunt een foto in de slaapkamer hangen of de reportage verwerken in een album. Stappen jullie in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Het zou kunnen dat je overweldigd wordt aan informatie en keuzes. Begrijpelijk en heel normaal. Er is ook zoveel! Kijk eens bij Bruiloft om een idee te krijgen van mijn werk. Omdat ik ook gediplomeerd weddingplanner ben weet ik wat er allemaal bij komt kijken en kan ik je helpen om relaxt de meest prachtige foto's te maken. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met vragen.


Gezinsuitbreiding? Boek een mooie zwangerschaps Zwangerschapshoot hoot. Zowel in de studio als buiten.  Om het helemaal compleet te maken kun je bij mij aanvullend ook een newborn reportage doen. Wanneer jullie lieverd 1 jaar wordt kun je gaan voor een te gekke cakesmash totaal naar jullie thema en smaak.  


Gastenboek

Laily Taban
13-12-19 21:06:25
We hebben gisteren een nieuwborn shoot gehad met Mandy, wat een geweldige fotograaf ben je zeg! Zeer zorgvuldig omgegaan met onze kleine mannetje. Zeker aanrader als fotograaf!😍😍😍👌👌👌
Maike Nenad
06-11-19 10:42:23
Heerlijk ongedwongen! 2 hele leuke en spontane meiden met veel ideeën en begrip. Je merkt zowat niet dat zij aanwezig zijn. Ze zijn overal tegelijk om de mooiste foto's te kunnen maken. Toppertjes!!
Carola Rolf
01-11-19 11:37:24
we voelden ons heel erg op ons gemak! het was gezellig, je dacht mee en hielp mee! 😊 heel fijn! jullie hebben prachtige foto's gemaakt , waar we heel blij mee zijn! Nogmaals bedankt topper!! ❤ liefs Rolf en Carola
Babs Robin
29-10-19 18:41:49
Mijn man en ik hebben een erg leuke shoot gedaan met Mandy en Carmen. Zij zijn super lief en stellen je op je gemak! Zij hebben een goede kijk op mooie foto's maken. Zij hebben een goede kijk op posities, locaties, gebruik van het licht en poses. Geweldige foto's zijn er gemaakt. Wij staan er mooi en heel verliefd op. Wij zijn echt super blij met het resultaat!
Eva De roode
28-10-19 20:28:18
Onze bruiloft is vastgelegd door Mandy. We kozen voor een klein en intieme bruiloft. Gewoon Wauw! Enorm gedetailleerd en onze reportagefoto hangt in de kamer. Aanrader!
Tonen: 5  10 
 
E-mailen
Bellen